stenen1.jpg

Workshop stenenkracht

Zaterdag 31 maart 2018

Tijdens deze workshopdag verdiepen we ons in de wereld van de stenen. Stenen hebben een bijzondere aantrekkingskracht op mensen. Ze geven ons houvast en stabiliteit. Niet voor niks komen kinderen vaak met zakken vol stenen thuis. Als volwassene raken we van die natuurlijke verbondenheid met stenen vervreemd en het is fijn om je een dag lang met stenenkracht bezig te houden.

Je leert tijdens deze workshop:

- je afstemmen op edelstenen

- hoe je stenen kunt reinigen en opladen

- welke stenen bij jou passen

- een stenenbuideltje maken

- hoe je stenen kunt inzetten voor genezing en rituelen

- welke stenen de harmonie in huis versterken

- de spiraal leggen en lopen 

Dagindeling

We beginnen de dag met het stenenorakel. Daarna ga je oefenen met het afstemmen op de energie van edelstenen en maak je verbinding met een edelsteen die je aanspreekt.

Na de lunch leer je hoe je edelstenen kunt inzetten voor genezing en ga je een edelsteenbuideltje maken van restjes leer. De rest van de middag gebruiken we om een spiraal te leggen en te lopen. Dit is een heel bijzonder ritueel dat je kan helpen dichter bij je kern te komen. 

Deze workshopdag kost €70 euro.

De dag gaat door bij minimaal 5 deelnemers en het maximale aantal is 8.

Je mag aan het eind van de dag drie ruwe edelstenen (bergkristal, rozenkwarts en amethist) en het edelsteenbuideltje meenemen.

Deze workshopdag vormt een prachtige drie-eenheid met de dierenkracht en bomenkracht. Als je je voor de drie dagen inschrijft, ontvang je in totaal €15 korting.

Inschrijven kan via info@nanaya.nl

Wil je meer lezen over de kracht van edelstenen of over de spiraal, ga dan naar mijn blog.

20170217_175812_resized.jpg
20170217_175747_resized.jpg