Voorouder kaartlegging

Voorouderlegging Je kunt deze legging combineren met de vooroudervisualisatie. Wanneer je contact hebt gemaakt met een bepaalde voorouder zou je deze legging kunnen doen om meer inzichten te krijgen hoe deze persoon zich tot jou verhoudt. Welke eigenschappen had hij of zij? En wat kan dat jou brengen? Deze legging is bedoeld om je verbinding met één voorouder op te halen. Je zou de legging ook prima meerdere keren kunnen doen om je met verschillende voorouders te verbinden.
1. Vuur: deze kaart staat voor de passies van je voorouder. Waar werd hij of zij warm van?

2. Lucht: deze kaart staat voor kennis en vaardigheden. Het zegt mogelijk iets over het beroep van je voorouder, of over de dingen die hij of zij kon of interessant vond.

3. Water: deze kaart staat voor de gevoelens van je voorouder. Was het iemand die daarmee in verbinding stond? Overheerste een bepaalde emotie in zijn of haar karakter?

4. Aarde: Hoe was het in materieel opzicht met je voorouder gesteld? Was hij of zij rijk of had hij/zij juist weinig bezittingen? Hoe keek je voorouder hier tegenaan?

5. Ether: Welke spirituele verbinding is er tussen jou en je voorouder? Deze kaart kun je ook uitleggen als een manier om contact te maken met die voorouder.

6. Jij: Wat krijg je mee uit deze legging van je voorouder? Welke eigenschap of welk advies?

Copyright © Nanaya, 2021