Schriftelijke cursussen

Heksencursus

Heksencursus

Leer meer over hekserij en het toepassen ervan in je alledaagse leven. Ontdek hoe je zelf rituelen en spreuken kunt schrijven, welke jaarfeesten je kunt vieren en ervaar jouw eigen heksenpad. 
Leven volgens de seizoenen

Leven volgens de seizoenen

Je kunt het jaar opdelen in acht gelijke delen, elk gemarkeerd met een jaarfeest. Elke periode in het jaar heeft ons wat te leren en door de seizoenen te volgen, leer je leven volgens je natuurlijke ritme. 
Tarotcursus

Tarotcursus

Ontdek de inzichten van de Grote Arcana en leer hoe je zelf kaartleggingen kunt doen voor jezelf en anderen. Verdiep je in de archetypes en levenslessen van elk van de 22 kaarten. 

Inschrijven

Bij Nanaya kun je verschillende opleidingen, cursussen en workshops volgen. Al het lesmateriaal wordt door mijzelf geschreven en is een combinatie van theorie met veel praktijk. Dat is namelijk wat veel mensen missen: de kans om ook praktisch met hekserij aan de slag te gaan, zodat het onderdeel wordt van je leven.

Momenteel is het alleen mogelijk om schriftelijke cursussen te volgen. De fysieke jaargroepen starten pas over een paar jaar weer. Inschrijven voor de schriftelijke cursussen kan via info@nanaya.nl Heb je vragen, mail me dan ook gerust!
Image

Leren

Ik vind het overdragen van kennis een van de leukste dingen. Niet voor niets ben ik in het alledaagse leven docent op een MBO-school. Ik vind het leuk om precies de juiste woorden te vinden om iets over te brengen en ervoor te zorgen dat het toegankelijk is voor iedereen. Geen probleem als ik iets vijf keer uit moet leggen en domme vragen bestaan in mijn ogen echt niet.

Hoewel ik nog met veel plezier Nederlandse les geef, past het anderen leren over hekserij en leven met de seizoenen helemaal bij mij. Er zit zoveel diepgang in hekserij en er valt telkens weer iets nieuws te leren door het leven volgens de jaarfeesten. Elk jaar opnieuw kun je groeien, leren en loslaten. Die cyclus van het leven is voor mij het mooiste onderwerp om te doceren. Het is iets wat je je leven lang meeneemt. Ik hoop dat ik jou iets bij mag brengen hierover en dat ik je kan inspireren op dit mooie pad.