Jaargroep heksenopleiding

Wil je graag praktisch aan de slag met hekserij?
Wil je jezelf verder ontwikkelen en je natuurlijke ritme leren volgen?
Lijkt het je leuk om een jaarlang in een kleine groep te oefenen?
Schrijf je dan in voor de jaargroep van de heksenopleiding.

Op dit moment staat er geen nieuwe jaargroep gepland ivm mijn zwangerschapsverlof.

Tijdens de heksenopleiding volg je een jaar lang het ritme van de seizoenen en leer je meer over hekserij. De lesdagen zijn praktisch opgezet en elke maand is er een ander thema.
Image

De voordelen

- je besteedt elke maand een dag aan de opleiding en kunt daarnaast thuis oefenen
- je krijgt een gedegen opleiding die vol zit met theorie en praktische oefeningen
- je maakt kennis met allerlei facetten van hekserij en wordt gestimuleerd hieruit te halen wat bij jou past
- je volgt de heksenopleiding binnen een vaste, veilige groep
- de jaargroep houd ik bewust klein en bestaat uit 5 tot 7 personen
- je leert in je eigen tempo en kunt volop oefenen
- er is de mogelijkheid om een eigen inwijdingsritueel vorm te geven aan het eind van de opleiding
- ik geef al jarenlang les en was een van de eerste aanbieders van heksencursussen in Nederland, dus ik heb genoeg ervaring om je volop te inspireren

Heksenopleiding: lesinhoud

Eerste half jaar:
Les 1: Kennismaking met hekserij en de elementen
Les 2: Kleuren en stenen
Les 3: Werken met energie
Les 4: De god en godin
Les 5: Kruiden en wierook
Les 6: Moeder aarde

Tweede half jaar:
Les 7: Klanken en muziek
Les 8: Rituelen en magie
Les 9: Symboliek
Les 10: Divinatie + eigen rituelen
Les 11: Divinatie + eigen rituelen
Les 12: Bescherming & healing
Image

Achtergrondinformatie over de opleiding

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die graag meer wil weten van hekserij, die zichzelf spiritueel wil ontwikkelen of die nog zoekt naar zijn/haar levenspad. De opleiding heb ikzelf vormgegeven, vanuit mijn overtuigingen als solitaire heks. Naar mijn mening is contact met de natuur van enorm belang als je jezelf verder (spiritueel) wilt ontwikkelen. Dit ga je leren tijdens de jaaropleiding. Daarnaast vind ik het leuk om je kennis te laten maken met de vele aspecten van hekserij en komen deelonderwerpen zoals meditatie & visualisatie, edelstenen, wierook, kruiden, orakels, spreuken, rituelen, creativiteit, mythologie, magie en wensbuidels aan bod.
Naast het vaste programma is er ook voldoende tijd voor het uitwisselen van eigen ervaringen en een stuk persoonlijke ontwikkeling. Het is echter geen ‘praatgroep’: we gaan samen aan de slag en de lessen zijn praktisch ingesteld. De opleiding is absoluut niet zweverig, omdat ik het belangrijk vind met beide benen op de grond te blijven staan. Ik ben ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde dan de mens nu weet, maar we zijn niet voor niets op deze aarde geboren. Magie is naar mijn mening voor iedereen beschikbaar die zich daarvoor in wil zetten en een van de natuurlijkste dingen op aarde.

Omdat ik al jaren lesgeef (zowel binnen de heksengroepen als binnen het beroepsonderwijs) heb ik de opleiding en de afzonderlijke lessen helder en begrijpelijk kunnen vormgeven. Van cursisten hoor ik terug dat ze veel hebben aan de opleiding en ik vind het elk jaar weer super om te zien hoe iedereen zich tijdens de opleiding ontwikkelt.

Ik hoop je enthousiast gemaakt te hebben voor een mooie, indrukwekkende en spannende reis naar het vinden van je eigen (heksen)weg in het leven.
Image
Image
Image

Inschrijven voor heksenopleiding

Je kunt je inschrijven voor de jaargroep door te mailen naar info@nanaya.nl Heb je vragen of twijfel je nog, laat het dan gerust weten. Als je besluit te willen starten in de volgende groep, stuur ik je een intakeformulier toe dat je kunt invullen. Deze bespreken we telefonisch om te kijken of de opleiding bij je past. Je bent ook van harte welkom om kennis te komen maken tijdens een jaarfeestviering.

De prijs voor de heksenopleiding is €325 per half jaar.

Inbegrepen:
- 6 lesdagen van 10:30 tot 16:00 uur
- een digitale reader na elke les
- alle benodigde materialen tijdens de lessen
- onbeperkt koffie & thee met een zelfgebakken lekkernij
- soep of salade voor bij de (zelf meegebrachte) lunch
- het maken van:
- kruidenmiddeltjes zoals massageolie, kruidenthee, bruisballen en keelpastilles
- korrelwierook en smudgesticks
- een boek der schaduwen
- een dromenvanger
- kaarsen
- een staf
- een pentakel voor op je altaar

Op dit moment staat er geen nieuwe jaargroep gepland ivm mijn zwangerschapsverlof.

Veelgestelde vragen:
Waarom kost de opleiding €325 per half jaar?
Ik blijf het altijd lastig vinden om een bedrag te hangen aan een spiritueel ontwikkelingspad. Ik vind het erg leuk om deze cursussen te kunnen aanbieden en hoef daar niet rijk van te worden. Waarom heb ik hier dan toch voor gekozen? Naast het feit dat de opleiding natuurlijk de nodige werkuren kost, komen er ook kosten voor de werkruimte en alle gebruikte materialen bij. Ik werk met kleine groepen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en er een hechte groep ontstaat.

Wat heb ik nodig?
Tijdens de lessen heb je een notitieblok of schrift en pen nodig. Eventueel kun je ook een potlood gebruiken. Als we tijdens de lessen tekenen of schilderen zit het materiaal inbegrepen. Warme sokken en soepel zittende kleding zijn wel aan te raden. Verder neem je tijdens lesdagen ook je eigen lunch mee. Ik zorg dat er altijd iets lekkers voor bij de lunch klaarstaat, zoals een pan soep of een quiche.

Is er een intakegesprek?
Als je besloten hebt om je aan te melden voor de opleiding, vraag ik altijd om een geschikt moment om even telefonisch contact te hebben. Het is voor beide kanten fijn om te weten met wie je te maken hebt. Tijdens het intakegesprek vraag ik je naar je motivatie om deel te nemen en wat je ervan hoopt te leren. Wil je langskomen om kennis te maken? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een open jaarfeestviering of een losse workshopdag.

Krijg ik een diploma na de opleiding?
Naar mijn idee zou iedereen die zich heks voelt, zich ook gewoon heks mogen noemen. Een diploma draagt daar verder niet toe bij.
Image
Image
Image